• 17 december 2020

  De coronacrisis weegt sterk op de economische activiteit. Ondernemingen hebben dan ook minder nood aan kredieten om werkkapitaal en investeringen te financieren. In het derde trimester van 2020 werden opnieuw minder ondernemingskredieten aangevraagd dan in dezelfde periode van 2019. Die daling vertaalde zich ook in de productie van nieuwe kredieten.

 • 10 december 2020

  De coronacrisis treft ook dit najaar heel wat mensen bijzonder hard. Vele ondernemingen lijden omzetverlies of moesten een tweede maal verplicht de deuren sluiten. Tegelijkertijd blijven bepaalde financiële kosten en verplichtingen doorlopen. Voor een onderneming kan het dan ook moeilijk worden om lopende kredieten bij de bank af te lossen.

 • 9 december 2020

  Ook vandaag zorgt de coronacrisis nog steeds bij heel wat mensen voor financiële problemen. Misschien is dat bij jou ook het geval? Hieronder lijsten wij, zowel voor particulieren als ondernemingen, de laatste informatie en mogelijke oplossingen op.

 • 29 september 2020

  De financiële sector heeft verschillende maatregelen getroffen om de economie te ondersteunen in deze moeilijke tijden. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers. Belangrijk: de periode om een verlenging van het betalingsuitstel van je hypothecair krediet aan te vragen, is intussen afgelopen. Wie vragen heeft over zijn of haar financiële situatie wordt aangeraden contact op te nemen met zijn of haar bank.