Kalender

okt
2
2018

Roadshow “Financiering van KMO’s en zelfstandigen” 2 oktober 2018 in Gent vanaf 18.30 uur

sep
18
2018

Roadshow “Financiering van KMO’s en zelfstandigen” 18 september 2018 in Brussel vanaf 18.30 uur

mrt
1
2018

Infosessie: Zitdag financiering & subsidies

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te ondersteunen? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

jun
6
2017

Seminarie "De financiering van de circulaire economie"

Seminarie van de F.O.D. Economie, met medewerking van Febelfin: "Hoe de circulaire economie financieren? Wat zijn de uitdagingen en kansen voor de bedrijven? Wat is het potentieel voor de banksector?

mei
24
2017

KMO's in hun verschillende levensfase: Starters, groei, rijp bedrijf: aangepaste financiering zowel klassiek als alternatief

In elke fase van zijn ontwikkeling heeft een bedrijf wijzigende financieringsbehoeften: starter - (snelle) groeier - consolidatie - overname. Deze opleiding gaat in op de eigenschappen van elke fase en helpt u de optimale mix van diverse financieringsvormen samenstellen, zowel schuldfinanciering als eigen vermogen en mezzanine. 

nov
22
2016

Symposium: het lot van de ondernemer na faling (DYZO)

Wie helpt de ondernemer aan een nieuwe start? Wordt een ondernemer na faling werknemer? Hoe stabiel is zijn situatie? ....

Zit u ook met vragen over hoe het verder moet na een faling? Kom dan zeker naar het symposium : het lot van de ondernemer na faling, georganiseerd door DYZO. 

okt
21
2016

Financieringsvormen voor de kmo: a quick start guide (VOKA)

Hoe kan u als ondernemer assertief en met kennis van zaken een kredietgesprek voeren? Hoe zorgt u ervoor dat u de leiding hebt in het gesprek? Welke alternatieven bestaan er voor klassieke bankfinanciering? U komt dit alles en nog veel meer te weten tijdens deze inspiratiesessie, georganiseerd door VOKA - Vlaams-Brabant. 

sep
20
2016

Cybersecurity en ondernemingen : is uw onderneming er klaar voor?

De FOD Economie en het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) nodigen u uit om een overzicht te krijgen van de actuele ontwikkelingen inzake cybersecurity. Na verloop van deze bijeenkomst weet u welke recente wetsbepalingen in de nabije toekomst een impact hebben op ondernemingen, en krijgt u een beter inzicht in de risico’s waaraan uw onderneming is blootgesteld. U gaat naar huis met enkele tips die u hiertegen kunnen beschermen. 
 

jun
20
2016

Workshop “Financiering van KMO’s”

Bent u een leergierige KMO’er op zoek naar inspiratie? Of deelt u graag ervaringen met experten en collega’s? Dan is de Workshop “Financiering van KMO’s” iets voor u! U krijgt de kans om deel te nemen aan verschillende workshops met thema’s als leasing, bankfinanciering, risicokapitaal en ondersteunende overheidsmaatregelen.
jun
1
2016

Adviesverlening aan KMO's - Alternatieve financieringsvormen, a guided tour -

Febelfin Academy, het opleidingsinstituut van de financiële sector, en het Platform Financiering van Ondernemingen hebben een opleiding uitgewerkt die zowel ondernemers, accountants, boekhouders als bankbedienden een houvast biedt in de wereld van ondernemingskredieten. 

Pagina's