Innovative enterprise: financing ideas from Europe

31 maart 2016

31 maart & 1 april 2016 | Binnenhof - Den Haag, Nederland

Op 31 maart en 1 april 2016 werkt het Agentschap Innoveren en Ondernemen mee aan een event dat gericht is op nieuwe vormen van financiering voor bedrijven. Dit event wenst het idee uit de wereld te helpen dat ondernemers voor financiering enkel bij banken terecht kunnen, terwijl bijvoorbeeld risicokapitaal ook een meerwaarde kan bieden op het vlak van begeleiding. Dit event kadert in het Europees programma Horizon 2020 en het Nederlands voorzitterschap van de Europese Unie.  

Dit event - georganiseerd door de Europese Commissie, het ministerie van economie van Nederland, de Europese Investeringsbank en het Europees Investeringsfonds -  is een must voor de innovatieve ondernemer die in contact wil komen met investeerders en beleidsmakers. Hij zal hier op de hoogte worden gebracht van de laatste trends uit de financiële wereld. 

Is uw interesse opgewekt?

Neem dan zeker een kijkje op de website van het event, waar het programma van de tweedaagse en informatie over het inschrijven terug te vinden zijn. Voor aanvullende vragen kan u tevens contact opnemen met Pascal Verheye (pascal.verheye@vlaio.be), Information Officer bij het Agentschap Innoveren en Ondernemen